Maailman kallein marihuana? 0034677923395 whatsapp TELEGRAM @Madridcmm WICKR: xatax77 sat97800@gmail.comwww.finlandgreen.fi – www.comprarmarihuanamadrid.com – www.amayim.com

Forbes -lehti valitsee maailman kalleimman marihuanan. Ja palkinto menee …

Tarkastelemme erityisesti kahta kalleinta:

Toisaalta meillä on Loud Dream, energinen ja aivotyyppinen hybridilajike. Eli mikään ei jätä sinua tyhmäksi, vaan antaa kovaa työtä tai ajattelua. Sen THC -pitoisuus on korkea 26%. Oletetaan, että THC: n keskimääräinen myynti lajiketta kohden laillisissa paikoissa on noin 18,7%. Tämä 8%: n ero on havaittava hyvin. Kuinka paljon? 800 dollaria unssilta. Korkealaatuisen lajikkeen keskiarvo Kaliforniassa on noin 230,50 dollaria, joten puhumme paljon kalliimmasta kasvista.

Mutta se ei ole ensimmäinen palkinto. Jos asiat eivät ole muuttuneet liikaa vuoden 2010 jälkeen (ja näyttää siltä, ​​etteivät ne ole muuttuneet), korkeimpaan hintaan ostettu maría on Cannabis Caviar.

Kannabiksen kaviaarin hinta on 1400 dollaria unssilta. Se vastaa premium -viiniä, mutta kannabiksen maailmassa. Se ei ole vain nuppu, vaan se on valmis myytäväksi hyvällä sekoituksella öljyä ja hashia. Puhumme laitoksesta, jossa on enemmän tai vähemmän 20% THC: tä, mutta se sopii öljyyn, jonka THC on 30-80%. Marihuanapommi.

Apteekin omistaja, jota Westworld kutsuu vain Jakeksi, sanoi: “Se on tarkoitettu ihmisille, jotka tupakoivat vähemmän, tarvitsevat pidempiä vaikutuksia tai joilla on lääketieteellisiä tarpeita, jotka vaativat heitä nauttimaan suuria määriä THC: tä.”

Onko kenelläkään ollut mahdollisuutta maistaa näitä herkkuja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *